Somnis…

Aquesta nit he tingut un somni i us el vull explicar. No el recordo molt clarament, pero sí els principals trets.

Es cas es que estic sol en un “garito” i de sobte una noia molt guapa i mes jove que jo va i em toca el cul. I no només em toca el cul sino que me’l grapeja de dalt a baix mentre em mira i somriu. Comencem a parlar de fantasies sexuals i ens ho passem dallò mes bé, sense cap malicia.

La noia va acompanyada d’un noi guapo que es queda com en un segon pla mirant i sense dir res, amb cara de no estar molt content.

Amb la noia seguim parlant i rient i ja estem fent conya sobre lo bé que ens ho podriem passar fent un “trio”, suposo que amb el seu amic estaquirot.

Al final la noia es cansa de mi i se’n va i l’estaquirot se m’acosta i em diu que ella es molt exigent i que si fem un trio hem d’estar a l’alçada i que no la podem defraudar i blablabla…

Jo l’hi dic que no pateixi, que la noia no te cap interés en mi, que estavem fent broma, i fins i tot en el cas de que arribessim a fer un trio, seria per passar-nos-ho be i per riure i no per fer una competició de a veure qui la te mes llarga o qui aguanta mes.

L’hi dic que jo soc ejaculador precoç i que no ha de patir per la meva competència, que segur que faria el ridícul pero que ens ho passariem bomba rient de la situació i que ell  quedaria com un campió.

Dies després la noia em va venir a veure i m’explicava que el seu amic era molt seriós i que no l’hi havia agradat gens que l’altre dia fes broma amb mi. Que s’ho va passar molt bé fantasejant i que l’hi va agradar molt que jo l’hi seguís la broma i que l’hi agradaria que ens tornessim a veure.

Quan em vaig despertar, vaig pensar en el somni i vaig pensar qué hauria passat si fos real. En el meu cap tot era lògic i coherent: Una noia guapísima i mes jove que jo que fa broma amb un maduret calb. Jo m’ho vaig passar bé fent broma amb ella i fantasejant i tenia molt clar que no tenia cap mes interés en mi. Perquè? Básicament perquè no ens coneixiem de res i que, en el cas de que la noia únicament busqués algú amb qui passar la nit doncs ja tenia al seu amic o a qualsevol dels altres nois joves i guapos que hi havia al garito. A mes, la noia en cap moment em va fer cap proposta seriosa, nomes parlavem de forma genérica i fantasejavem i reiem.

Vaig pensar que si una noia com ella l’hi refrega el cul a un noi qualsevol en un garito qualsevol i l’hi parla d’aquella manera, el noi ja s’hagués cregut amb dret a tocar-li els pits, morrejar-la i fins i tot follarse-la allà mateix. I que si la noia l’hi hagués parat els peus aleshores seria una puta, una escalfabraguetes, una porca i es mereixia que la violessin.

Potser la situació del meu somni es una mica exagerada, però l’exageració a vegades ens permet veure millor la realitat. I la realitat es que si els homes pensessim mes amb el cap de dalt que amb el de baix, millor ens aniria a tots plegats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s